Lidhje

Riorganizimi Agjencisë Qendrore të Zbulimit


Agjencia Qendrore e Zbulimit, CIA po fillon një riorganizim gjithëpërfshirës që synon përmirësimin e aftësive të saj kibernetike dhe mbylljen e boshllëqeve në operacionet e saj të zbulimit.

Drejtori i CIA-s John Brennan tha se riorganizimi vjen pas një analize shumëmujore që ekspertë të jashtëm i kanë bërë strukturës së menaxhimit të agjencisë.

Ai tha se agjencia është duke shtuar një strukturë të re të nivelit të lartë, "Drejtoria e Novacionit Dixhital", e cila do të përqëndrohet tek përparimet e teknologjisë kibernetike që kanë ndryshuar mënyrën se si kryehet sot zbulimi.

XS
SM
MD
LG