Lidhje

Kosovë: Dita e Grave


Deputete dhe përfaqësuese politike shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës bënë thirrje sot për më shumë hapësirë në përfaqësimin e tyre në vendim marrje. Në një seancë solemne në Parlamentin e Kosovës për nder të tetë marsit, ditës së gruas, ato thanë se pa përfshirjen e gruas, kombi shqiptar nuk mund të shkojë përpara.

XS
SM
MD
LG