Lidhje

Ndikimi i përmbytjeve në segmentet rrugore

  • Raimond Kola

Situata e përmbytjeve ka lënë pasoja për mjaft segmente rrugore në zonat në Jug të Shqipërisë. Rrëshqitjet e dheut, por edhe dëmtimet e rrugëve në mjaft zona,kanë krijuar rrezikshmëri për udhëtarët. Drejtuesit e Autoritetit Rrugor Rajonal flasin për mbështetjen me financime në disa nga zonat e pesë Qarqeve që përfshijnë nga Korca deri në Gjirokastër dhe nga Saranda në Vlorë.

XS
SM
MD
LG