Lidhje

Intervistë me zv/Ministren e Punës dhe Cështjeve Sociale, Bardhylka Kospiri


Zv. ministrja e punës dhe çështjeve sociale të Shqipërisë, Bardhylka Kospiri, e cila mori pjesë në takimin e Kombeve të Bashkuara flet për barazinë gjinore dhe disa probleme të gjendjes së grave në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG