Lidhje

Kosova kremton Pashkët


Pashkët po kremtohen edhe në Kosovë. Në përgëzimet e rastit, udhëheqësit politikë e fetarë, kanë vënë theksin në përpjekjet për ruajtjen e paqes, tolerancës dhe pajtimit ndërmjet njerëzve.

XS
SM
MD
LG