Lidhje

Reagimet e banorëve në Zharrëz

  • Raimond Kola

Banorët e zonës së Patos Marinzës po reagojnë të shqetësuar lidhur me ndotjen dhe problemet që u janë krijuar nga kërkimi dhe prodhimi intensiv i naftës. Disa nga naftëtarët e vjetër shprehen sepo përdoren metoda agresive në shpimet e puseve të naftës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG