Lidhje

Nafta dhe banoret e Patoz-Marinzes


Njësitë vendore në zonën e Patoz - Marinzës kërkojnë ndërtimin e raporteve më të mira me kompanitë që merren me kërkimin dhe prodhimin e naftës.

XS
SM
MD
LG