Lidhje

Prishtinë: Konferencë kundër terrorizmit


Në Prishtinë drejtorët e policive nga Kosova, Shqipëria, Serbia, Mali i Zi, Bosnja, Kroacia dhe Maqedonia janë mbledhur në një konferencë për kundërvënien ndaj terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm.

XS
SM
MD
LG