Lidhje

Situata e medias në jug të Shqipërisë


Situata e medias në jug të Shqipërisë ka ardhur duke u përkeqësuar për shkak të gjendjes ekonomike të gazetarëve. Përfaqësues të medias ankohen për kufizimine të drejtës së informimit dhe për shtimin e rasteve të kërcënimeve ndaj gazetarëve.

XS
SM
MD
LG