Lidhje

Gjysmë maratona Prishtina 2015


Në Kosovë, është mbajtur për të pesëmbëdhjetën herë gjysmë maratona ndërkombëtare Prishtina 2015. Me moton, "vrapo për paqe dhe tolerancë", ky aktivitet mblodhi rreth 1400 atletë nga e gjithë bota. Kjo është gjysmë maratona e parë e organizuar nga Federata e Atletikës së Kosovës që nga pranimi i saj në Federatën ndërkombëtare të Atletikës.

XS
SM
MD
LG