Lidhje

Reportazh nga Kukësi


Përfaqësues të shoqërisë civile në Kukës thonë se pas zgjedhjeve vendore të 21 qershorit, drejtuesi i ri i kësaj bashkie do të përballet së pari me sfidën e kthimit të besimit tek banorët, të cilët muajt e fundit po largohen masivisht drejt vendeve të BE, për shkak të papunësisë dhe varfërisë.

XS
SM
MD
LG