Lidhje

Dhuna ndaj grave


Organizata e Kombeve të Bashkuara po mbështet një fushatë kundër dhunës ndaj grave në disa bashki të vogla në Jug të Shqipërisë. Në këto zona kjo dukuri ndonëse ka përmasa të konsiderueshme, nuk denoncohet, kryesisht për shkak të pasigurisë ekonomike që kanë gratë dhe vajzat e dhunuara.

XS
SM
MD
LG