Lidhje

Mbrojtja e mjeshtërive


Disa mjeshtëri qindravjecare rrezikojnë në Shqipëri të humbasin prej mungesës së interesimit të të rinjve. Përgatitja e enëve prej druri është njëra prej tyre dhe megjithëse tregu ka shumë nevojë kjo mjeshtëri po mbështetet gjithnjë dhe më pak.

XS
SM
MD
LG