Lidhje

Mbrojtja e pasurive natyrore


Mbrojtja e pasurive natyrore
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:17 0:00

Mbrojtja e pasurive natyrore

Mbrojtja e pasurive natyrore zë ende shumë pak vend në fushatën për zgjedhjet vendore në Shqipëri.Zonat natyrore të Luginës së Lumit Vjosa janë në qendër të presionit të organizatave mjedisore për mosndërtimin e hidrocentarleve të vegjël dhe digave që do të cënonin peisazhin dhe vlerat ekoturistike. Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në Luginën e Lumit të Langaricës dhe përgatiti këtë material.

Mbrojtja e pasurive natyrore
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:17 0:00

XS
SM
MD
LG