Lidhje

Pjesëmarrja e grave në zgjedhjet lokale


Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare dhe Ambasada e Mbretërisë së Hollandës në Tiranë organizuan sot Shkodër Forumin Evropian kushtuar Zgjedhjeve vendore të 21 qershorit. Në këtë forum, ku morrën pjesë edhe dy kandidatet për Bashkinë e Shkodrës, u diskutua rreth përfaqësimit dhe pjesëmarrjes së grave në këto zgjedhje si dhe rolin e tyre në procesim e dekriminalizimit të politikës.

XS
SM
MD
LG