Lidhje

Shqipëri, Punësimi i grave


Punësimi i grave mbetet një nga problemet më të mëdha sociale në Shqipëri. Në kushte të tilla, artizanati dhe punimet e dorës ofrojnë shanse punësimi për një pjesë të grave.

XS
SM
MD
LG