Lidhje

Media dhe zgjedhjet lokale


Fushata e zgjedhjeve vendore në Shqipëri po shoqërohet me mjaft dukuri që nuk janë ndeshur gjatë proceseve elektorale të shkuara. Partitë politike kanë shmangur nga aktivitetet e kantidateve reporterët lokale dhe po i përgatisin vetë materialet mediake që transmetohen për publikun.

XS
SM
MD
LG