Lidhje

Kandidatet për bashkinë e Shkodrës


Në Shkodër u zhvillua një tjetër debat publik mes dy kandidateve zonja, që garojnë për Kryetare të Bashkisë Shkodër. Debati i sotëm, që u përqendrua në problematikat e grave dhe fëmijëve, u organizua nga shoqata YWCA Albania dhe Ambasada e SHBA në Tiranë. I pranishëm ishte edhe ambasadori i SHBA, zoti Donal Lu.

XS
SM
MD
LG