Lidhje

Bashkepunimi Shqiperi-Mali i Zi


Në Podgoricë është hapur panairi i bashkëpunimit ndërkufitar midis Malit të Zi dhe Shqipërisë ku u ekspozuan prodhimet nga zona kufitare të këtyre dy vendeve.

XS
SM
MD
LG