Lidhje

Pas dështimit të votimit për Gjykatën e Posaçme


Në Kosovë, qeveria paralajmëroi ri procedimin e amendamenteve kushtetuese që mundësojnë ngritjen e Gjykatës së Posaçme, që do të trajtojë pretendimet për krime lufte në Kosovë. Një ditë më parë parlamenti i Kosovës dështoi të miratojë këto ndryshime, pasi që nuk arriti të siguroj votat e nevojshme. Kjo nxiti reagime të shumta të autoriteteve ndërkombëtare në Kosovë dhe autoriteteve serbe. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG