Lidhje

Shqetësime për privatizimet në Ulqin


Sindikatat e pavarura kritikojnë procesin e privatizimit në Komunën e Ulqinit duke e cilësuar atë si të dështuar dhe me pasoja të rënda ekonomike dhe sociale. Ata kërkojnë që privatizimet e ndërmarrjeve shoqërore, t'u nënshtrohen një rivlerësimi dhe rishqyrtime me qëllim që të zbutet sadopak situata e krijuar.
Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën

XS
SM
MD
LG