Lidhje

Kosovë: Trajtimi i vktimave të dhunës seksuale


Në Kosovë autoritetet vendase e ndërkombëtare thanë se institucionet duhet të jenë të përkushtuar për të siguruar trajtimin dhe mbrojtjen ligjore të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës.

XS
SM
MD
LG