Lidhje

BE dhe Gjyjata e Posaçme për krime


Zyrtarë të Bashkimit Evropian janë shprehur të shqetësuar me dështimin e parlamentit të Kosovës që të votojë ngritjen e Gjykatës së Posaçme për krime lufte. Gjatë një diskutimi të mërkurën në Prishtinë u tha se ngritja e gjykatës ështe me rëndësi thelbësore për pozitën ndërkombëtare të Kosovës.

XS
SM
MD
LG