Lidhje

Kriza greke dhe sipermarrësit shqiptarë


Në Greqi edhe sot bankat qëndruan të mbyllura dhe dhjetëra qytetarë pritën me radhë para bankomateve për të tërhequr shuma te kufizuara të parave të tyre.

Kriza e thelluar ditët e fundi ka goditur edhe emigrantët shqiptarë të cilët përbëjnë pjesën më të madhe të të huajve në këtë vend.

Sipërmarrës shqiptarë që jetojnë prej vitesh në qytetin verior grek të Janinës shprehim pikëpamje të ndryshme mbi përmasat e krizës dhe mundesite e perballimit te saj. Korespondenti ynë Raimond Kola ishte në Greqi dhe përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG