Lidhje

Ekonomia në Kosovë nuk shënon përparim


Në Kosovë, ekspertë të zhvillimeve ekonomike thonë se ky sektor po mbetet peng dhe nën hijen e zhvillimeve politike në vend. Ata thonë se gjatë gjashtë muajve të parë të këtij viti nuk është shënuar asnjë përmirësim në ekonominë e vendit, e cila viteve të fundit është duke u përballur me rënie dhe mungesë të investimeve të huaja.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG