Lidhje

Histori suksesi shqiptaro-amerikane


Në Mal të Zi u përurua projekti " Histori suksesi shqiptaro-amerikane" që i kushtohet veprimtarëve të komunitetit shqiptar në SHBA. Personalitete të njohura nga komuniteti shqiptar, të cilët krijuan emër në fusha të ndryshme në Amerikë, theksuan rëndësinë e nxitjes dhe bashkëpunimit me bashkëvendasit e tyre në Mal të Zi. Me këtë rast u shfaq edhe filmi dokumentar "Histori suksesi shqiptaro-amerikane". Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG