Lidhje

Dixhitalizimi i Marubit


Në Fototekën Kombëtare “Marubi”, ku ruhen rreth 500 mijë foto të trashëgimisë kulturore kombëtare, është në përfundim procesi i dixhitalizimit të fondit të vjetër te fotografëve Marubi, ndërkohë që, me ekspertë ndërkombëtar, po punohet për ruajtjen dhe restaurimin e negativëve të dëmtuar gjatë viteve. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në Fototekën Marubi, ku përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG