Lidhje

Turizmi në PogradecTurizmi familjar ka nisur të përhapet në Fshatin Lin të Pogradecit i njohur për pasuritë natyrore dhe kulturore në Juglindje të Shqipërisë. Banorët e Linit ,që tani do të përfshihet në Bashkinë e Re të Pogradecit , thonë se po përpiqen të ruajnë traditën e mikëprtijes së shtëpive të vogla buzë Liqenit të Ohrit. Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në këtë zonë dhe na dërgoi kronikën.

XS
SM
MD
LG