Lidhje

Operacion për bimët narkotike


Policia shqiptare përdori sot avionë të posaçëm për monitorimin ajror të sipërfaqeve të mbjella me bimë narkotike.Operacionet në zonën e Tepelenës u ndoqën nga ajri edhe nga Drejtori i Policisë së Shtetit dhe një mision italian policor. Kohëve të fundit në Shqipëri po rritet shqetësimi për përmasat e kultivimit me marijuanë. Korespondenti ynë Raimond Kola përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG