Lidhje

Germimet arkeologjike në Luginën e Drinos


Në Luginën e Drinos në Gjirokastër janë rikthyer misionet arkeologjike. Studiuesit thonë se po përqëndrohen në vlerat historike të qytetit antik të Antigonesë dhe Teatrit të Sofratikës. Pas gërmimeve dhe studimit të zonës pritet që në vjeshtën e këtij viti të punohet për një plan për menaxhimin e një parku që do të përfshijë këto vlera arkelogjike.

XS
SM
MD
LG