Lidhje

Manastiret në jug të Shqipërisë në vëmendjen e studiuesve


Dy manastire të rëndësishme qindravjeçare në Jug të Shqipërisë po kthehen në vëmendjen e studiuesve . Manastiri i Mesopotamit dhe Manastiri i Dyzet Shenjtorëve në Sarandë synohet të kthehen në qendra të vizitueshme për turistët vendas dhe të huaj. Të dy manastiret kanë nevojë për financime për restaurime dhe për përmirërsimin e infrastrukturës rrugore drejt monumenteve.

XS
SM
MD
LG