Lidhje

Turizmi në jug të Shqipërisë


Në zonat malore të jugut të Shqipërisë po lind një formë e re turizmi, shëtitje me kuaj. Turistë nga vende të ndryshme përshkojnë shtigjet mes peisazheve të rralla natyrore dhe shohin nga afër edhe disa nga reliket e trashëgimisë kulturore.

XS
SM
MD
LG