Lidhje

Velipoja dhe Shëngjini


Plazhi i Velipojës dhe i Shëngjinit, edhe këtë sezon turistik veror, duket se janë ndër më të pëlqyerit për pushuesit nga Kosova, të cilët pëlqejnë ujin dhe rërën e pastër si dhe qetësinë e nevojshme për familjarët. Por, megjithë përmirësimet, që janë bërë në këto plazhe, ato kanë ende nevojë për më shumë pastërti dhe mirëmbajtje.

XS
SM
MD
LG