Lidhje

Bashkëpunimi i grave shqiptare nga rajoni


"Rrjeti global i grave shqiptare" zhvilloi në Ulqin një takim midis grave krijuese nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi. Ky aktivitet ka si qëllim nxitjen e bashkëpunimit mbarëkombëtar dhe rajonal të gruas shqiptare. Takime të tilla janë bërër tradicionale dhe kanë ndikuar dukshëm në fuqizimin e rolit të gruas në shoqërinë shqiptare.

XS
SM
MD
LG