Lidhje

Ndikimi tranzicionit pas zgjedhjeve vendore në Shqipëri


Në Shqipëri, boshllëku i krijuar pas përfundimit të zgjedhjeve vendore të 21 qershorit deri në fillimin e punës së kryetarëve të rinj të bashkive, po ndikon negativisht. Në Lezhë, një numër projektesh urbane, të nisura para dhe gjatë fushatës elektorale, ka mbetur pa përfunduar, duke krijuar kaos.

XS
SM
MD
LG