Lidhje

Shtohen rastet me tuberkuloz

  • Pëllumb Sulo

Në Veri të Shqipërisë, sipas mjekëve, sëmundja e tuberkulozit po përhapet edhe në grupmoshat e vogla, çfarë kërkon kontrollin e popullatës si dhe më shumë vemendje për trajtimin e pacienteve me këtë sëmundje infektive.

XS
SM
MD
LG