Lidhje

Kosovë, paketa e re fiskale në shtator


Në Kosovë, që nga një shtatori pritet të hyjë në fuqi paketa e re fiskale. Ekspertët thonë se nëpërmjet kësaj pritet të përfitojë një shtresë e popullsisë që kryesisht ka të ardhura të vogla mujore, ndërsa pjesa tjetër e shoqërisë do të paguaj më shumë, për shkak të rritjes së tatimit dhe akcizës në mallra që konsiderohen luksoze.

XS
SM
MD
LG