Lidhje

Abetarja për fëmijët shqiptarë në Mal të Zi


Për nxënësit shqiptarë në Mal të Zi arriten donacionet e Abetares mbarëkombëtare nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës. Donacioni iu dorëzua sot në Ulqin Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malt të Zi, i cili së shpejti do të bëjë shpërndarjen e abetareve për nxënësit e klasës së parë në shkollë me mësim në gjuhën shqipe. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG