Lidhje

Kryebashkiakja e Shkodres Voltana Ademi


Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, thotë se mungesa e një ligji të ri për organizimin dhe funksionimin e pushtetiti vendor, ka krijuar probleme në periudhën e tanishme tranzitore të pushtetit vendor.

XS
SM
MD
LG