Lidhje

Ekonomia e Kosovës nën hijen e zhvillimeve politike


Në Kosovë, ekspertët thonë se ekonomisë së vendit i duhen reforma dhe një qasje e re zhvillimi. Ata thonë se korrupsioni dhe mungesa e sundimit të ligjit po e pengon ekonominë, ndërsa zhvillimet politike vazhdojnë ta lënë atë në hije. Këto shqetësime pasojnë raportin e fundit të Bankës Botërore për gjendjen ekonomike në Kosovë, e cila vitet e fundit ka ngecje.

XS
SM
MD
LG