Lidhje

Tregu i prodhimeve vendase


Autoritet në Gjirokastër po nxisin tregun e prodhimeve vendase, sidomos atyre blegtorale. Kushtet gjeografike e ndihmojnë rajonin për prodhime cilësore dhe origjinale që kanë nevojë të mbështeten. Disa aktivitete vijnë në një kohë kur zona të tëra janë prekur nga kultivimi i marijuanës, që cënon rëndë zhvillimin e këtyre zonave.

XS
SM
MD
LG