Lidhje

Anëtarësimi i Malit të Zi në Nato


Në një tribunë të mbajtur në Ulqin u debatua për rëndësinë e anëtarësimit të Malit të Zi në NATO. Politikanë, diplomatë dhe përfaqësues të shoqërisë civile u shprehën optimist se deri në fund të këtij viti Mali i Zi mund të bëhet pjesë e Aleancës Veriatlantike. Edhe zyrtarët malazezë vlerësojnë se vendimi për thirrje do të ishte historike për të ardhmen e Malit të Zi dhe për sigurinë në rajon.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën që po transmetojmë:

XS
SM
MD
LG