Lidhje

Kooperativa "Bjeshkët e Malësisë"


Në Malësi të Madhe fermerët po bëjnë përpjekje për bashkimin e tyre dhe krijimin e kooperativave të vogla, me synim shtimin e prodhimit dhe daljen në treg me produktet bujqësore dhe blegtorale të zonës. Nevoja e tyre për bashkim diktohet edhe nga sipërfaqja e pakët e tokës bujqësore si dhe terreni malor. Korrespondenti ynë, Pëllumb Sulo, ishte në kooperativën “Bjeshkët e Malësisë".

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG