Lidhje

Diaspora e Malit të Zi


Një numër shqiptarësh nga Mali i Zi që jetojnë në SHBA ndihmojnë vendlindjen me projekte në arsim, shëndetësi dhe kulturë. Ata thonë se investime të tilla ndikojnë për të evituar shpërnguljen e banorëve nga trevat ku jetojnë shqiptarët. Njofton korrespondenti ynë në Ulqin, Ali Salaj.

XS
SM
MD
LG