Lidhje

Shqipëri: Qëndrime të ndryshme për reformën në drejtësi


Në Shqipëri opozita dhe drejtuesi i komisionit të posacëm parlamentar për reformën në Drejtësi Fatmir Xhafaj, bënë komente të ndryshme vlerësimit paraprak të Komisionit të Venecias mbi paketën e ndryshimeve kushtetuese.

XS
SM
MD
LG