Lidhje

Krishtlindja në Mal të Zi


Në kishat dhe famullitë katolike në Mal të Zi, besimtarët e krishterë kanë festuar Krishtlindjen duke u lutur për paqe dhe qetësi, dashuri dhe mirëkuptim.

XS
SM
MD
LG