Lidhje

Korce, restaurimi i shtepive


Në Korcë po bëhen përpjekje që vilat e vjetra të kthehen në bujtina të vogla për të pritur turistët vendas dhe të huaj. Restaurimi i këtyre vilave gati njëqindjvjecare pason ndryshimet që kanë ndodhur në pazarin e vjetër të këtij qyteti.

XS
SM
MD
LG