Lidhje

Sfidat e bashkisë së Shkodrës dhe zbatimi i reformës administrative


Kryetarja e bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi thotë se zbatimi i reformës administrative që ka në fokus decentralizimin e pushtetit, kërkon një mbështetje financiare më të madhe nga qeveria qëndrore. Zonja Ademi e cila po merr pjesë në program trajnimi të financuar nga Departamenti i Shtetit, foli për sfidat me të cilat përballet bashkia e saj në këtë kuadër të ri ligjor.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG