Lidhje

Fshati turistik i Thethit rrezikohet nga tjetërsimi pronave


Fshati Theth, në zonëne Dukagjinit, është i njohur për turizmin malor. Banorët e tij janë ndihmuar nga një numër organizatash ndërkombëtare për të zhvilluar turizmin familjar, të mbështetur mbi traditat e zonës. Por, ditët e fundit, banorët e Thethit po shprehen të shqetësuar rreth përpjekjeve, siç thonë ata, të disa segmenteve të politikës dhe biznesit për të tjetërsuarpronat e tyre.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG