Lidhje

Projekte për parandalimin e përmbytjeve në jug


Programi i Kombeve të Bashkuara dhe Bashkimi Europian po mbështesin në Jug të Shqipërisë disa projekte për parandalimin e përmbytjeve. Projektet përfshijnë mbrojtjen e shtratit të Lumit Drino dhe Lumit Vjosë, të cilët kanë sjellë edhe dëmet më të mëdha vitet e fundit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG